Policolor Industry

Klar Industry este o divizie a Policolor S.A. De peste 50 de ani divizia Industry furnizeaza soluții pentru o arie largă de nevoi specifice domeniului industrial - gamă variată de produse și sisteme: anticorozive, hidroizolante, electroizolante, rezistente la temperatură etc.

Companie

Grupul Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.

Misiune și viziune

Vrem ca Policolor – Orgachim sa fie compania producătoare de vopsele şi lacuri cea mai apreciată şi respectată de către clienţi, parteneri, competitori, investitori, autorităţi şi comunitatea locală, în zona Sud-Est Europeană.

Responsabilitate socială

Policolor îşi asumă statutul de membru responsabil al comunităţii prin implicarea activă în iniţierea şi derularea unor programe educaţionale, culturale, sociale şi economice de interes local sau naţional.

Istorie

Construim istoria Policolor din 1965, dată la care s-au pus bazele Întreprinderii de Lacuri şi vopsele Bucureşti. Cu pasiune pentru culoare, cu dedicaţie pentru dezvoltarea cercetării şi implementarea noilor tehnologii, investind încredere în oamenii companiei şi respect faţă de clienţi şi nevoile lor, am dezvoltat constant afacerile companiei.

Sistemul de management

Noi credem că inovaţiile noastre în domeniul vopselelor şi lacurilor nu trebuie să dăuneze mediului înconjurător şi că protejarea naturii trebuie să rămână o prioritate. Aceasta înseamnă că toate procesele de producţie trebuie să fie sustenabile şi încadrate în standarde stricte.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o nevoie specifică vă rugăm să ne contactați.