Responsabilitate socială

Policolor îşi asumă statutul de membru responsabil al comunităţii prin implicarea activă în iniţierea şi derularea unor programe educaţionale, culturale, sociale şi economice de interes local sau naţional.

În acest context, Policolor a contribuit la igienizarea unor secţiuni ale Spitalului de Urgenţă din Bucureşti şi este în continuare interesată de realizarea unor parteneriate în această direcţie, având ca suport produsele sale cu efect antibacterian şi antifungic.

În ceea ce priveşte dezvoltărea şi integrarea tinerilor în muncă, la nivelul companiei Policolor se desfăşoară un program de internship destinat formării profesionale.

Prin Divizia KLAR Professional, compania Policolor derulează programe de instruire pentru vopsitori, atât în Centrul de Formare KLAR, cât şi în parteneriate cu instituţii de formare profesională specializate.

Divizia KLAR Professional este iniţiatoarea înfiinţării clubului KLAR’ART, ce reuneşte toţi aerografiştii din România. KLAR Professional este şi sponsor şi partener al Campionatului Naţional de Raliuri.

Pentru promovarea demersului creativ al tinerilor talentaţi din centrele universitare de arhitectura din România, Policolor susţine, în calitate de partener principal, concursul de idei Inspired. Inspired este cea mai mare platformă de lansare pentru tinerii creativi din România şi se află la a şasea ediţie naţională.

Prin divizia Klar Industry, Policolor a participat la realizarea unui icon al aviaţei româneşti, replica la scară reală a Avionului Coandă 1910, primul avion cu reacţie construit de inginerul şi inventatorul român Henry Coandă. Modelul a fost expus pentru prima oară sâmbătă, 27 octombrie2012 , la mitingul aviatic din cadrul zilelor Craiovei.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o nevoie specifică vă rugăm să ne contactați.