Companie

Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto. Din 1965 aducem culoare în casele oamenilor şi în mediul înconjurător, ne utilizăm creativitatea, dezvoltăm tehnologiile, producţia şi serviciile în concordanţă cu cerinţelor clienţilor şi partenerilor noştri. Succesul lor este şi succesul nostru.

Valori

Ca echipă, noi cei de la Policolor – Orgachim respectăm şi promovăm un set de valori, derivate din viziunea noastră despre o dezvoltare durabilă şi sustenabilă, care dau sens misiunii şi politicii noastre de afaceri.

Pentru angajaţi: Considerăm că o echipă bine antrenată, motivată, care lucrează într-un mediu ce încurajează respectul principiilor şi valorilor asumate, promovează iniţiativa şi implicarea la cel mai înalt nivel, este esenţială pentru a asigura succesul companiei noastre pe termen lung. Oferim oportunităţi, creştem talentele, formăm lideri şi recompensăm succesul.

Portofoliul companiei: Produse şi servicii de cea mai înaltă calitate la un preţ competitiv. Clienţii noştri reprezintă raţiunea existenţei şi succesului afacerii noastre. Dovedim respect faţă de aceştia oferindu-le de fiecare dată, şi fiecăruia în parte, consultanţă, soluţii complete de produse şi servicii personalizate, adaptate cerinţelor, nevoilor şi posibilităţilor lor financiare.

Partenerii: Întreţinem şi dezvoltăm o reţea de succes, în care clienţii şi partenerii noştri împărtăşesc aceleaşi principii şi valori, iar rezultatul cooperării lor este în avantajul reciproc.

Mediul: Luăm în serios responsabilităţile care derivă din poziţia pe care am adoptat-o şi acţionăm constant ca o companie ce se diferenţiază prin devoltarea sustenabilă a afacerii şi sprijinul constant al comunităţilor de business şi locale pentru păstrarea unui mediu natural sănătos şi pentru generaţiile viitoare.

Profitul: Acţionam pentru maximizarea beneficiilor pe termen lung ale acţionarilor noştri, fără să uităm celelalte responsabilităţi pe care ni le-am asumat şi valorile la care am aderat.

Productivitatea: Policolor acţionează ca una dintre cele mai eficiente, operative şi flexibile organizaţii care anticipează şi răspunde rapid la schimbările mediului de afaceri, la cerinţele şi nevoile clienţilor şi angajaţilor, promovând în mod constant creativitatea şi inovaţia.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o nevoie specifică vă rugăm să ne contactați.